Parcari semi-acoperite pe B-dul CFR, in cadrul unui proiect integrat pe anul 2015

Parcari semi-acoperite pe B-dul CFR, in cadrul unui proiect integrat pe anul 2015

Bulevardul CFR – zona Punctului Termic va face obiectul unui proiect integrat aflat în intenţia municipalităţii pentru anul 2015. Proiectul va cuprinde înfiinţarea unui loc de joacă pentru copii, demolarea punctului termic vechi, odată cu finalizarea lucrărilor la noul punct termic, precum şi construirea de parcări semi-acoperite, în locul garajelor existente.
Pentru realizarea acestui din urmă obiectiv, toate cele 49 de garaje construite în zonă pe domeniul public al municipiului vor fi demolate. Primarul Nicolae Barbu este de părere că realizarea de parcări semi-acoperite pe bulevardul CFR va fi un proiect frumos, ce va fi extins şi în alte zone din oraş: „Va fi un proiect pilot care va fi implementat și în alte zone, cum ar fi în spatele blocului Marița. Toată zona aceea va fi reconfigurată, refăcută și, la fel, toate parcările din oraș încercăm să le facem pe acest model semi-acoperite. E un model frumos, care eu zic că va fi pe placul cetățenilor și va fi și util. Iar din acel moment, toate zonele care sunt amenajate vor fi licitate ca și locuri de parcare rezidențiale”. Referitor la demersurile făcute pentru realizarea acestui proiect, edilul Nicolae Barbu a anunţat în conferinţa de presă de miercuri, 17 decembrie 2014, că proiectul a fost licitat și se așteptă soluția tehnică.
În prezent, pe domeniul public al municipiului există 955 de garaje. Construirea de parcări semi-acoperite în locul garajelor ar duce la creşterea numărului de locuri de parcare şi la un aspect mai plăcut al oraşului.

Ultima modificare: 18.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Proiectele municipalitatii din Giurgiu pentru 2015

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.